2,000 RM

Нека вашиот миленик биде најмодерниот! Ќе Ви изработиме градник од кожа, со неговата раса на грбчето! Комбинирајте го со кожен поводник во ист стил или добијте ги во сет за подобра цена (check it in our shop –> kit)

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Кожен градник Јоркшир”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit