450 RM

За непредвидливите временски прогнози ние го имаме најсоодветното решение, мантилче со две страни. Едната страна е 100% водоотпорна, додека другата е изработено од интересен материјал по ваш избор, за миленикот да може да добие ветровка и мантилче за на дожд во еден модел.

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Мантилче за дожд сино-маслинесто”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit