450 RM

За непредвидливите временски прогнози ние го имаме најсоодветното решение, мантилче со две страни. Едната страна е 100% водоотпорна, додека другата е изработено од интересен материјал по ваш избор, за миленикот да може да добие ветровка и мантилче за на дожд во еден модел.

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Мантилче за дожд сино”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit