1,500 RM

Ако сте модерна девојка со изграден стил и секогаш ин, ние Ви предлагаме да ја погледнете оваа чанта/транспортер, погодна и удобна за сите миленици. Изработена одлични квалитетни материјали и прекрасно меко крзно. Изработена на начин за да може лесно да се пере и чисти.

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Овална чанта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit