2,000 RM

Градник изработен од црна кожа, еден од најбараните модели! Декориран со кристали и кожена апликација од лав на грбчето, исто така со кристалчиња е извезено името на миленикот.

Category: Tags: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Лав кожен градник”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit