700 RM

Модел изработен од еко-кожа во комбинација со долгоблакнесто беж крзно и интересни детали и декорации. Ние ви го предлагаме да го искомбинирате со транспортерот (кој може да го погледнете во чанти).

Category: Tags: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Кожа и крзно градник”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit