2,500 RM

Ако сте модерна девојка со изграден стил и секогаш ин, ние Ви предлагаме да ја погледнете оваа чанта/транспортер, погодна и удобна за сите миленици. Изработена од црна еко-кожа, во скоп со високо квалитетно долго влакнесто крзно. Изработена на начин за да може лесно да се пере и чисти.

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Кожа и беж крзно транспортер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit