1,400 RM

Беж чоја во комбинација со високо квалитетно крзно со дупли влакна кафеави и беж, ја чинат секоја девојка вистинска дама, прекрасно парче облека, преполно со елеганција, нежност и класика. Додатна димензија на убавина дава коланот со Swarovski elements.

Category: Tags: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Крзнен капут-фустан”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit