1,500 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!
Меко и удобно место, внатрешност 100% памучна!

*Цените се за М големина

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Транспортер црн со шепи”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit