1,600 RM

Водоотпорен модел на јакничка изработен за доберман!
Изберете го вашиот модел за вашите големи миленици!

*Цената на изложениот модел е според големина за доберман, не е за М големина!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Јакна за големи миленици”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit