2,000 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!

На локациите на кои не е дозволено милениците да се шеткаат понесете го својот миленик со вас на сигурно, безбедно и пријатно место за него!
Меко и удобно место, внатрешност целосно обложена пријатен памук! Надворежно 100% водоотпорна, со корисни џебчиња, две кратки и плус една долга рачка за транспорт!
Секој транспортер го добивате со внатрешно безбедносно каивче.

*Цените се за М големина

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Целосно затворен транспортер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit