700 RM

Тренерчиња за вашите сакани! Топли меки и нежни, со додатно изрботен снешко на грбчето! Топлината е во празниците, домот и семејството, дозволете и ние да додадеме нота на топлина овие празници!

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Трењерки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit