Sale!

1,900 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!
Меко и удобно место, внатрешност целосно обложена со високо квалитетно, специфично и уникатно крзно! Надворежно 100% водоотпорна, со корисно џебче и фиксатор за рачки! Плус добивате прекрасно практично ќебенце со две страни, едната крзно, другата чоја!
Секој транспортер го добивате со внатрешно безбедносно каивче.
Цена на транспортерот (без ќебенце) е 1700 денари
Само ќебенце чини 500 денари

*Цените се за М големина

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Транспортер крзно и ќебенце”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit