750 RM

Нешто што се нуди за прв пат, нешто ексклузивно, stylish, fancy и класика во еден ист модел. Дозволете ни да ви го претставиме најпродаваниот модел за оваа година. Мек високо квалитетен материјал, со екстремно добро крзно и посебни детали.

Category: Tags: , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Тигрест принт јакна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit