1,500 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!
Меко и удобно место, внатрешност 100% памучна! Практично за Вас, со посебно надворешно џебче кое не му пречи на миленикот и не го притиска, со фиксатор за рачки за полесно носење и безбедносно каивче за вашиот миленик!

*Цените се за М големина

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Тегет транспортер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit