1,500 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!
Меко и удобно место, внатрешност целосно обложена со пријател памучен материјал! Надворежно поставено корисно џебче и фиксатор за рачки!
Секој транспортер го добивате со внатрешно безбедносно каивче.

*Цените се за М големина

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Тегет транспортер – памучна внатрешност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit