Sale!

1,900 RM

Секогаш коа очекувате да имате долги прошетки со миленикот, не заборавајте да го земете овој транспортер за олеснување на долгото пешачење со нив!
Меко и удобно место, внатрешност целсно обложена со крзно, мека дебела и топла, во комплет со градник елегантен и анатомски, додаток машничка за на глава!

*Цените се за М големина

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Сет транспортер – градник”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit