600 RM

Маслинеста водоотпорна јакничка, целосно полнета со стива, внатрешно обложена со ќебенце! Подарете им топлина на вашите пријатели, бидејќи тоа го заслужуваат!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Маслинеста јакничка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit