1,700 RM

Удобно место за вашите мали пријатели, внатрешно целосно обложување со кратко влакнесто крзно, меко, нежно, висококвалитетно, со специфична боја и дезен!
*Во секој транспортер имате безбедносно каивче за закачување на миленикот за негова сигурност!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Крзнен транспортер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit