700 RM

Дали за оваа сезона се подготвивте со нешто најтопло?
Дозволете да ви понудиме прекрасен топол модел! Водоотпорен, практичен со корисно џебче на грбчето, со капуљача, целосно полнета со стива и додатно топлење со внатрешно поставување од крзно!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Водоотпорна јакна со крзно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit