800 RM

Специфиче и интересен модел за сите миленици!
Надворешно водоотпорен, со дупло полнење на стива, внатрешно топол и практичен и лесен за облекување, со интересна капуљача која што се вади!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Водоотпорна јакна со капуљача која се вади”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit