650 RM

За вашите прекрасни пријатели подарете топлина! Прекрасен водоотпорен модел на јакничка, полнета со стива и поставена со ќебенце! За нота на елеганција декоративно и топло висококвалитетно крзно за јака!

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Leave Comment
Be the first to review “Водоотпорна црна јакничка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit