ВАЖНО: Цените на сите модели се изразени во денари за големина М, според соодветните димензии на Вашиот миленик зависно од големината има промена и цената!

Зошто да не изберете нас?

Ви гарантираме сигурност!

Ние сме едни од малкуте online продавници кои можеме да ви гарантираме сигурна испорака.

Изработка со високо квалитетни материјали

За секое парче што се изработува во нашата работилница, се избираат најдобрите и најквалитетни материјали кои се достапни на пазарот.

Уникатни модели

Ние ви изработуваме уникатни модели со можноста што ви ја нудиме: самите да избирате бои и декорации на секој од веќе понудените модели!

Вие самите може да бидете ДИЗАЈНЕР

Само кај нас вие можете да бидете дизајнери за облеката на вашите миленици, а ние да ја направиме реалност.

Ист стил за Вас и Вашиот миленик!

Ние сме тие кои според Ваша облека ќе искреираме облека соодветна за Вашиот миленик! Испратете ни фотографија од Вас, а ние ќе го дотераме Вашиот миленик во ист стил!

Ние сме секогаш достапни за вас!

Чувствувајте се слободни да не исконтактирате за се што е поврзано со Вашиот миленик, од нас ќе добиете брз одговор и се надеваме соодветно решение!

Испорака

Драги пријатели, ние работиме низ Светски рамки и затоа ви нудиме сиурна и брза испорака на секаде низ светот!

Се разбира без никаков проблем секојдневно вршиме испорака низ цела Македонија.

  • Разгледајте ги нашите производи поделени по категории во мени “shop”;
  • Изберете ги Вашите посакувани парчиња;
  • Испратете ни ги димензиите на вашиот миленик;
  • Рачно ќе ја изработиме порачката за првите 7 работни денови по Вашето порачување;
  • Ние ја вршиме испораката;
  • Го добивате и се што преостанува е да им го подарите со љубов на вашите крзнени пријатели!