Stylish Pets

8405ba95b3e38856e0ea0a9d2aeb604c7508c0b3343cb052cf1a2f228ac49d31

Драги посетители, ние сме online shop за вас достапни веќе неколку години и единствените кои никогаш нема да ве разочараме!

За сите оние кои не не знаете, ние сме e-store каде што можете да ги купите најинтересните рачно изработени прозиводи за миленизи во светот!

Можеме да се пофалиме со нашите стотици рачно изработени уникатни парчиња на дизајнерска облека и аксесоари за милениците и нивните сопственици.

Се што е потребно да направите е да ни ги испратите димензиите на вашиот крзнен пријател, а останатото е од нас, ние ќе ги изработиме за најкраток можен рок и динг-донг тие се ваши!

Stylish Pets
We hand make the most awesome things for pets in the world!
Чекори за порачка
  1. Посетете го нашиот е-shop

  2. Изберете се што ви се допаѓа

  3. Продолжете се порачката на нашата facebook page

  4. Исконтактирајте не за Вашата порачка и испратете ни ги димензиите од Вашиот миленик

  5. Ние го изработуваме, испраќаме и се наплаќа при подигање