the most awesome hand-made clothes and accessories for pets

За нас

Драги посетители, ние сме онлајн продавница. Постоиме од 2014 година со цел никогаш да не ве раочараме! 

За сите оние кои не не знаете, ние сме e-store каде што можете да ги купите најинтересните рачно изработени прозиводи за миленици во светот!

Можеме да се пофалиме со нашите стотици рачно изработени уникатни парчиња на дизајнерска облека и аксесоари за милениците и нивните сопственици.

Се што е потребно да направите е да ни ги испратите димензиите на вашиот крзнен пријател, а останатото е од нас, ние ќе ги изработиме за најкраток можен рок и динг-донг тие се ваши!

 

>352

стотици модели

>999

илјадници задоволни клиенти

1

најдобар квалитет

10

работни дена до испорака

Како до Вашиот модел?

  1. Посетете го нашиот е-shop.

  2. Изберете се што ви се допаѓа.

  3. Продолжете се порачката на нашата инстаграм страна stylishpetsmk

  4. Исконтактирајте не за Вашата порачка и испратете ни ги димензиите од Вашиот миленик.

  5. Ние го изработуваме, испраќаме. Плаќањето е при подигање на Вашиот модел.

Најубавите уникатни модели за Вашите слатки крзнени пријатели”

Stylish Pets

Контакт